Hallo, ik ben Roos Janssens. Ik ben de stichter van kinderdagverblijf ‘De Tijgertjes’. Zelf ben ik afkomstig van Houwaart, maar sinds een paar jaar wonen wij, mijn zoon Aris en ik in Tielt. Ikzelf ben in de humaniora afgestudeerd als verpleegaspirant waar ik de opvoeding van kinderen in de praktijk heb leren kennen dankzij mijn stages. Het was een leuke ervaring voor mij. Toch heb ik na mijn middelbare studies ervoor gekozen om de psychologische gedachten van kinderen verder te bestuderen. Zodoende behaalde ik mijn graduaat Sociale Readaptatiewetenschappen aan de HIRL. Na mijn werkervaring met gedementeerde bejaarden en kinderen heb ik besloten om een kinderdagverblijf te starten. Ik werk graag met kinderen en ik wil een leuk, gezellig en leerrijk contact met de kindjes verwezenlijken. Wat ik heel belangrijk vind is een goed contact zowel met ouders als met jullie spruitjes.

Roos Janssens

Laat ik me even voorstellen; Ik ben Kelly, 36 jaar en ik woon in Veerle samen met mijn echtgenoot Koen, Stoffel mijn hond en mijn 9 kippetjes. Mijn tuin en kippetjes verzorgen is een echte passie voor mij en iets waar ik naast mijn werk ook graag mee bezig ben.

In 2003 maakte ik mijn middelbare school af als kinderverzorgster om dan in 2007 af te studeren als kleuterjuf. Diverse werkervaringen en omgevingen en nu enthousiast dat ik ook voor jullie Tijgertjes mag zorgen.

Jullie kleine spruit zorgt voor leven en geluk en daar wil ik graag mijn steentje aan bijdragen om verder aan hun toekomst te bouwen. Naast de beste zorgen ga ik het geheel afkruiden met een portie humor en gezelligheid

Kelly De Rijck

elyssa

Hallo, ik ben Elyssa en samen met dochtertje woon ik in Ramsel. Ik ben een heel rustig en zorgzaam persoon en werk al enkele jaren bij De Tijgertjes . Mijn studies als kinderverzorgerster en mijn ervaring zal ik hier zeker gebruiken en samen met de kindjes van elke dag een leuke dag maken, hen bijstaan in hun ontwikkeling en zorgen dat ze zich goed voelen ;).

Elyssa

website Ine

Hallo, mijn naam is Ine en ik ben woonachtig te Ramsel. Na de afronding van mijn studies 7de jaar Kinderzorg , heb ik steeds met veel plezier gewerkt met kinderen. Ze brengen elke dag vreugde, eerlijkheid en héél veel liefde. Dat is de reden waarom ik graag met kinderen werk. Zelf heb ik een nichtje van 6 jaar oud en ze fleurt mijn leven elke dag weer op. Ik zal jullie kindjes met veel liefde opvangen en alvast bedankt voor het vertrouwen.

Ine

Hallo, ik ben Micheline Kiesecoms, de mama van Roos. Roos is de jongste van mijn 4 kinderen. Af en toe draag ik mijn steentje bij in het verwennen van jullie kindjes. Daarnaast hou ik me vooral bezig met het onderhoud van onze groentetuin zodat jullie kindjes voldoende aardappelen en verse groenten en fruit kunnen eten.

Micheline Kiesecoms